Hvorfor vælge et tandemspring?

Tandemspring er til dem, der gerne vil have oplevelsen af at springe i faldskærm, og det frie fald, uden at bruge megen tid på forudgående kurser. Det er tilgængeligt fra marts til september og vi springer typisk i weekenden mellem 9.00 og 19.00. Vi du springe tandem skal du afsætte ca. halvanden time fra start til slut.

Mærk suset

“spring ud i det” – vi lover du aldrig glemmer det!

Et tandemspring glemmer du aldrig, for enten vil det være det eneste faldskærmsspring du får eller også vil det være starten på dit engagement i faldskærmssporten

Bliv klogere

Hvad handler et tandemspring om?

På sikkerhedsbriefingen, der varer cirka 20 minutter, forklarer din tandem instruktør alt hvad du har behov for at vide om din udspringsoplevelse og du kan stille så mange spørgsmål, som du har lyst til.

Efter sikkerhedsbriefingen vil du blive iklædt en heldragt og en speciel dobbeltsele når det er din tur til at springe. Når du er kommet ombord på flyet varer det 15-25 minutter før I har nået udspringshøjde, og du vil befinde dig 3-4 kilometer over springpladsen.

Efter I har sprunget ud fra flyet vil du opleve op til et minuts frit fald. Instruktøren åbner skærmen i omkring 1500 meters højde og du kan nu nyde cirka 5 minutter under skærmen og iagttage den vidunderlige udsigt over området.

Springpladsen er indrettet med klubhus og terrasse i umiddelbar nærhed af landingsområdet, så du opfordres til at tage dine venner og familie med, så de kan overvære forberedelserne og landingen.

Hvis du har bestilt videopakken vil du modtage en færdigredigeret video cirka en uge efter udspringet. Det samme gælder for vores fotopakke.

Hvor meget koster det så?

Priser

Vi tager imod både kontanter og VISA/Dankort på springpladsen. Vi sælger også gavekort til tandemudspring som en gaveide. Hvis du gerne vil have en video med dit tandemspring skal du tilkøbe video når du booker, eller senest på dagen.

 • Tandem Faldskærmsudspring: DKK 2.495,-
 • Tandem Faldskærmsudspring med fuldt redigeret video: DKK 3.095,-

Fra 2495 kr.

Vi hjælper dig igang!

Se vores årsvideo – en samling af årets bedste momenter i klubben

Spring ud i det!

Giv bruden eller gommen den ultimative oplevelse

Alle vennerne er med når springeren får en kort instruktion – herefter går turen til flyet med en af vores meget erfarne tandemmastere.
Når flyet er i fuld højde og over landingsområdet bliver døren åbnet og tandemmasteren og springeren tager sammen springet ud i det frie fald med over 200 km/t. Når skærmen bliver udløst kan man nyde udsigten over Djursland – man flyver nu ned til landingsområdet hvor vennerne står klar til at modtage, tage billeder o.s.v.

Der er mulighed for at få hele forløbet optaget på video, som bliver redigeret til en færdig film, således at man kan genopleve springet – eller dele oplevelsen med venner og bekendte. Eller man kan vise det til receptionen.

Book tid til tandemspring her – allerede i dag!

Frequently
Asked Questions

 • Typisk i weekenderne fra kl 9:00 til 19:00. Har du specielle ønsker, så skriv til tandem@aafc.dk, vi kan også være fleksible, men det kræver både en pilot og en tandemmaster før vi har mulighed for at afvikle dit spring.

 • Typisk kan vi pga. vejret ikke aflyse noget før på selve dagen. Hvis vejret ser helt håbløst ud aflyses alle spring fra morgenstunden. Ellers aflyses springet først, når vi kan se at det ikke kan lade sig gøre. Vigtigt: Vi er ikke meterologer, vi kan ikke forudsige vejret bedre end Voldborg og DMI, så venligst lad være med at ringe angående vejr. Det er alene op til Pilot og Tandemmaster om springet kan gennemføres. Hvis springet aflyses, ringer vi så snart beslutningen er taget.

 • Det letteste og hurtigste både for dig og os er at du booker en ny tid via bookingsystemet (Book Tandemspring!).

 • Almindeligt tøj og fornuftigt fodtøj, ingen stiletter eller klip-klappere (Medbring gerne varme handsker forår og efterår).

 • Nej, selvfølgelig ikke.

 • Som hovedregel skal en passager i sådanne tilfælde spørge sin egen læge.

 • Ja! Video kan tilkøbes på dagen og vil blive udført enten med håndmonteret videokamera eller en ekstern video-mand som springer med og filmer springet. Du modtager ca. en uge efter springet en e-mail med en færdigredigeret film. Ønskes video bedes dette oplyses ved booking, eller senest på springdagen. Dette koster 500 kr.

 • Hvis det blæser meget (over 7-8 m/s), er det ikke sikkert at springe med meget lette personer. Derfor kan det også forekomme, at dit spring bliver aflyst pga. vind hvis du vejer under 70 kg.

 • Vi er ikke meteorologer, vi kan ikke forudsige vejret bedre end Voldborg og DMI, så venligst lad være med at ringe angående vejr. Det er alene op til pilot og tandemmaster om springet kan gennemføres. Hvis springet aflyses, ringer vi så snart beslutningen er taget.

 • Almindeligt tøj og fornuftigt fodtøj, ingen stiletter eller klip-klappere. (Medbring gerne varme handsker forår og efterår). Du låner en springdragt til at have udover dit tøj for at det ikke bliver beskidt.

 • Nej. Af sikkerhedsmæssige årsager, må du ikke selv medbringe kamera på springet. Til gengæld kan dine venner og familie tage alle de billeder og optage al den video de har lyst til fra jorden.

 • Bor du f.eks. i Odense eller København, og der er lidt langt til Århus. Så er der måske en springplads med tandemspring i nærheden af dig, find en oversigt over faldskærmsklubber i Danmark her: Kort over faldskærmsklubber

  Søg her...